24 Mayıs 2015 Pazar

Subway Surfers Pc Para Hilesi


Subway Surfers Pc Para Hilesi
Subway Surfers Para Hilesi

Bugün sizlerle Subway Surfers Pc Para Hilesi'ni yani Subway Surfers Para Hilesi'ni paylaşacağım. İlk olarak akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için üretilen oyunlar zaman içerisinde ilgi görünce bilgisayarlar için de çıkarılmaktadır. Bunun en iyi örneğini Subway Surfers adlı oyundan görebiliriz. Milyonlarca kişi tarafından mobil cihazlarda oynanan oyun günümüzde bilgisayardan da rahatlıkla oynanabilmektedir. Bilindiği üzere oyunda sonu olmayan tren rayları üzerinde koşan karakterimizi kontrol ediyor ve en uzun mesafe koşarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Bunun için de oyunda bazı ilerlemeler kaydetmek gerekiyor.

Subway Surfers Pc Para Hilesi

Özellikle çok sayıda kaykay alarak koşabileceğimiz mesafeyi uzatabiliriz. Bunun yanı sıra kısa sürede fazla puan elde etmemizi sağlayacak oyun içerisinde birçok farklı ekipman bulunmaktadır. Tüm bunları satın alabilmek için ise koşarken topladığımız altınları kullanıyoruz. Altınların yetersiz olduğunu düşünenler için ise subway surfers para hilesi bulunmaktadır.

Subway surfers pc para hilesinin aktif olabilmesi için gereken programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu sayede oyunda sınırsız paranız olacak ve istediğiniz kadar alışveriş yapabileceksiniz.

Subway Surfers Pc Para Hilesi Programı>>> TIKLA İNDİR!

Subway Surfers Pc Para Hilesi

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.