26 Mayıs 2015 Salı

Spoof Programı İndir


Spoof Programı İndir
Spoof Programı İndir

Bugün sizlerle Spoof Programı'nı Spoof Programı İndir'meniz için sizlerle paylaşacağım. Günümüz teknolojisinde insanlar işlerinin neredeyse tamamını rahatlıkla internet üzerinden görebilmektedirler. Özellikle son zamanlarda insanların iş hayatının yoğunluklarından dolayı internete verilen önem artmıştır. İnternet üzerinden hizmet veren birçok internet sitesi bulunmaktadır. Tüm internet siteleri yayın hayatları boyunca gelebilecek saldırılara karşı kendi güvenlik sistemleri ile korunmaktadırlar. Bu engelleri aşabilmek için spoof programı kullanılmaktadır.

Spoof’un kelime anlamı aldatma ve kandırma olarak karşımıza çıkmaktadır. Programın da çalışma mantığında bu vardır. Günümüzde programı kullanan kişiler genel olarak şifrelenmiş sitelere giriş yapabilmek için kullanmaktadırlar. Spoof programı sadece internet siteleri üzerinde değil mail adresleri üzerinde de kullanılabilir. Örnek vermek gerekirse başkasının adı üzerinden mail atmak için de aynı programdan faydalanılmaktadır.

Spoof Programı

Spoof programı indirmek isteyenler için aşağıda ücretsiz indirme linki bulunmaktadır. Kullanım amacına göre farklı kullanım yöntemleri denenebilir. Ayrıntılı bilgi internet üzerinden farklı kaynaklardan rahatlıkla edinilebilir. Belirli periyotlarla programın güncellemesi yapılarak uygulanan siteler üzerinden etkinlik sağlanabilmektedir. Programı kurduktan sonra istediğiniz siteye giriş yapmanız yeterli olmaktadır.

Spoof Programı İndir>>> TIKLA İNDİR!

Spoof Programı İndir

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.