23 Mayıs 2015 Cumartesi

Fruit Ninja Armv6 Apk İndir


Fruit Ninja Armv6 Apk İndir
Fruit Ninja Armv6 Apk

Bugün sizlerle Fruit Ninja Armv6 yani Fruit Ninja Armv6 Apk'yı paylaşacağım. Android sisteminin en çok oynanan oyunları arasında bulunan Fruit Ninja oyunu yapımcısı tarafından sürekli olarak güncellenmektedir. Birçok bağımlısı olan oyunda birbirinden farklı meyveleri değişik şekillerde kesmemiz ve paramparça etmemiz gerekir. Oyun ilk başladığında meyveler yavaş gelmekte ve oyun ilerledikçe gelen meyvelerin hem hızları hem de miktarları artmaktadır. Bunun yanı sıra oyunda meyvelerin arasında bombalar da bulunmaktadır. Eğer meyveleri keserken bombaya denk gelirseniz oyun son bulmaktadır.

Fruit Ninja Armv6

Ayrıca oyunda farklı modlar da bulunuyor. İstediğiniz zemini seçebilmenin yanında beğendiğiniz kılıç şeklini de alabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyun şekli olarak iki farklı seçenek sunuluyor. İsteğinize göre zamana göre oynayabildiğiniz gibi klasik modda da oynayabilirsiniz.

Oyunda birçok farklı sürüm bulunmaktadır. Telefonunuzun teknik donanım özelliklerine göre en uygun olanı seçmenizi tavsiye ediyoruz. Aşağıda Fruit ninja armv6 versiyonu sunulmaktadır. Verilen link üzerinden fruit ninja armv6 apk dosyasını ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Oyunun grafik kalitesi her güncellemede kademe kademe olarak artırılmaktadır.

Fruit Ninja Armv6 Apk>>> TIKLA İNDİR!

Fruit Ninja Armv6 Apk İndir

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.