26 Mayıs 2015 Salı

Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız


Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız
Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız

Bugün sizlerle Pool Live Tour Ban Kaldırma'nız için Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız'ı paylaşacağım. Son zamanların en gözde online oyunları arasında bulunan Pool Live Tour bilardo oyunu büyük bir beğeni topluyor. Oyunda herkes eş zamanlı olarak bir biriyle bilardo maçı yapabiliyor. Oyundaki kişiler ile yapabildiğiniz gibi facebook üzerinden arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz. Her şeyden önce oyundaki gerçeklik dikkatlerden kaçmıyor. Diğer bilardo oyunlarından farklı olarak oyunda vuruş şekillerinizi özgürce ayarlayabiliyorsunuz.

Bilindiği üzere birçok oyun için farklı hile programları ve yöntemleri bulunmaktadır. Bu hilelerin fark edilmesi ve buna benzer farklı sebeplerden dolayı oyunun yapımcıları tarafından kişilerin hesapları banlanabilmektedir. Her hile için kullanılan cheat engine sayesinde banlanmış hesabınızı kolaylıkla açabilirsiniz.

Pool Live Tour Ban Kaldırma

Programa girildiğinde sağ üst köşedeki bilgisayar simgesine tıklamanız gerekmektedir. Açılan listeden tarayıcınızı seçiniz. Daha sonra önünüze gelen ekrandan 4 byte olarak belirtilen bölümü string olarak değiştiriniz. Text kısmına ise banned yazmanız yeterlidir. Pool live tour ban kaldırma programsız yöntemleri de olmasına rağmen bu yöntem garantili bir şekilde banı kaldırmaktadır. Pool live tour ban kaldırma işleminden sonra hesabınızın tekrar kapanma riski bulunmaktadır. Banlanması durumunda tekrar aynı işlemi yapabilirsiniz.

Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız>>> TIKLA İNDİR!

Pool Live Tour Ban Kaldırma Programsız

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.