24 Mayıs 2015 Pazar

Goley Uzman Kart Nasıl Alınır?


Goley Uzman Kart Nasıl Alınır?
Goley Kart Nasıl Alınır

Bugün sizlere Goley Uzman Kart Nasıl Alınır? yani Goley Kart Nasıl Alınır? anlatmaya çalışacağım. Bilgisayar ve mobil cihazlarda oynanabilen futbol oyunlardan çok daha farklı bir kategoride bulunan Goley futbol oyunu kısa zamanda birçok oyuncu elde etmiştir. Ülkemizde birçok futbol sever bu oyunu oynamaktadır. Oyunun online ve gerçek zamanlı olması oyunu daha da ilginç hale getirmektedir. Kişiler futbol zekalarını ve becerilerini bu oyunda gösterebilmektedir. Kişiler bulundukları liglerde lider olabilmek için çaba göstermektedir. Oyuncuların ve takımın seviye atlayabilmesi için uzman kartlara sahip olmak gerekmektedir. Aşağıda sizlere Goley uzman kart nasıl alınır hakkında birkaç yöntemden bahsedeceğiz.

Goley Uzman Kart Nasıl Alınır

İlk olarak uzman kart sahip olmanın çok kolay olmadığını bilmek gerekmektedir. Uzman kart her maçtan sonra uzman kart paketinden veya 3.seviye goleyboldan çıkabilmektedir. Her maçtan sonra bunların birinde çıkacak gibi bir garanti yoktur. Ayrıca goleybolda 3.seviye olabilmek için de 10 adet ender kartımızın olması gerekiyor. 10 ender kart için 1 adet uzman kart çıkabilir. Diğer yöntemde olduğu gibi bununda her hangi bir kesinliği yoktur.

Goley kart nasıl alınır konusunda doğal yollarla yapılabilecek yöntemler bulunmaktadır. Bunun haricinde çeşitli hile programları da kullanılabilir.

Goley Uzman Kart Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Goley Uzman Kart Nasıl Alınır?

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.