14 Nisan 2015 Salı

Sony Xperia Sola Root Yapma


Sony Xperia Sola Root Yapma
Sony Xperia Sola Nasıl Root Edilir?

Bu yazımda sizlere ''Sony Xperia Sola Root Yapma'' ve ''Sony Xperia Sola Nasıl Root Edilir'' elimden geldiği kadar anlatacağım.


Önemli Not: Bu işlemi yaparken cihazınızın küçükte olsa bozulma ihtimali vardır.Biz bu bozulma ihtimaline karşılık hiç bir sorumluluk kabul etmem.Cihazınız bozulursa buradan yardımcı olurum,ancak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.Bunları kabul ediyorsanız kuruluma geçelim.


- Öncelikle ADB sürücülerini eğer yüklemediyseniz BURADAN(İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) indirin ve kurun.
- Sony Xperia Sola Root için gerekli dosyaları BURADAN(İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) indirin ve bilgisayarınızda bir yere çıkartın
- Flash Tool programı ile MT27i_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf dosyasını flaşlayın.
- Ayarlar/geliştirici seçenekleri/usb hata ayıklama&sahte konum işaretleyin
- Telefonu usb kablo yardımı ile bilgisayara bağlayın ardından daha önce indirdiğiniz klasördeki runme.bat dosyasını çalıştırın.
- Telefonda yedekleme ile ilgili bir program açılacaktır buradan geri yüklemeyi seçip rootme tıklıyoruz ve root işlemini başlatıyoruz.Yükleme sırasında soru çıkarsa enter basıyoruz.
- İşlemler bittikten sonra telefon otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
- Telefon açıldıktan sonra eğer Menüde Supersu uygulamasını görüyorsanız;

Hayırlı Olsun Sony Xperia Sola Root Yapma işleminiz başarı ile sonuçlanmıştır.

Not: Root işlemi bittikten sonra tekrar flashtool programı ile bu sefer MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf dosyasını flaşlıyoruz ve ardından işlem bitiyor.

Sony Xperia Sola Root Yapma

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.