17 Nisan 2015 Cuma

Clash Of Clans Para Hilesi Android Apk İndir


Clash Of Clans Para Hilesi Android Apk İndir
Clash Of Clans Para Hilesi Apk

Bıgün sizlerle Clash Of Clans Para Hilesi'ni yani Clash Of Clans Para Hilesi Apk'yı paylaşacağım. Clash Of Clans android oyununun para hile dosyası sizlerle. Clash Of Clans da para hilesiyle daha üst seviyelere gelebilir, iyi clanlar tarafından farkedilebilirsiniz.

Clash Of Clans; size bir köy veriyor. Sizin stratejik planlarınızla köyünüzü ayakta tutmanız ve diğer köylere karşı daha üstün duruma gelmeniz gerekli. Daha üstün duruma geldiğinizde diğer köylerle savaşabilir ve kendi köyünüzün gücünü gösterebilirsiniz. Oyunda clan birlikleri bulunmaktadır. Güçlü clan birliklerinde yer almanız için köyünüzün adını duyurmalı ve belli bir güçlük seviyesine gelmeniz gerekli.

Oyunda köyünüzü savunabilmeniz için bir çok yöntemler (tuzaklar, bomba savunması) bulunmaktadır. Online oyuncularla savaşmanız oyunu dahada eğlenceli hale getiriyor. Bu şekilde anlık ve ya uzun metrajlı savunma ve saldırı planları yapabiliyorsunuz.

Clash Of Clans Para Hilesi

Clash Of Clans Para Hilesi Apk Nasıl Kullanılır?
  • Öncelikle vermiş olduğumuz programı indirin.
  • Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
  • Vermiş olduğumuz programı açın. Device kısmından işletim sisteminizi seçin ve Detect Device butonuna tıklayın.
  • Select Features kısmından oyunda ki para ve diğer eşyalarınızın kaç olmasını istiyorsanız sayı olarak giriniz. (Dikkat çekmeyecek derecede abartısız kullanın.)
  • Pacth Game butonuna tıklayın. İşlemimiz gerçekleşmiştir.

Clash Of Clans Para Hilesi>>> TIKLA İNDİR!
Rar Şifresi>>> TIKLA ÖĞREN!

Clash Of Clans Para Hilesi Android Apk İndir

0 yorum:

Copyright © 2012 apkoyunindir.